Raganos obuolių pyragas
Sveiki! Jei lankotės čia pirmą kartą, galbūt norite užsiprenumeruoti tinklaraščio RSS srautą ar naujienas elektroniniu paštu? Smagaus pasiskaitymo!
Myliu rudenį. Dėl jo spalvotų lapų, dėl lengvo šaltuko ir dėl … obuolių pyrago aromato namuose.
Taigi dar vienas obuolių pyrago variantas:
4 kiaušiniai
4 šaukštai cukraus
4 keturi šaukštai aliejaus
4 keturi šaukštai miltų (su dideliu kaupu)
kepimo miltelių porą šaukštelių, vanilinio cukraus
Obuolių. Jų reikėtų nepagailėti, nulupti ir supjaustyti riekelėmis. Aš dedu aštuonis- dešimt obuolių.
Eiga labai paprasta: visus produktus (išskyrus obuolius) sudėti į dubenį ir mikseriu labai gerai išplakti, kad ištirptų cukrus. Tešla riebios grietinės konsistencijos. Tada į tą patį dubenį supilti obuolius, viską išmaišyti. Sudėti į išteptą skardą ir kepti apie pusvalandį 170 laipsnių temperatūroje.
Pasidaro labai greitai. Kas mėgsta gali valgyti su ledais.
Skanaus!
Panašūs straipsniai:
- Duoklė antaniniams obuoliams arba obuolių pyragas
- Gimtadienio pyragas ir dar šis tas
- Draugų linkėjimai arba trečias obuolių pyragas
- Šventinis keksas
- Skanus sekmadienis
Komentarai