Sveiki! Jei lankotės čia pirmą kartą, galbūt norite užsiprenumeruoti tinklaraščio RSS srautą ar naujienas elektroniniu paštu? Smagaus pasiskaitymo!
Kaip smagu, kai už lango pusnynai, palepinti šeimyną kibinais. Kepėme pagal Dariaus Kairaičio bloge paskelbtą receptą. Ten rasite ne tik puikų filmuką-instrukciją, bet ir kibinų istoriją.
Tešlai reikia:
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
1 kg aukščiausios rūšies kvietinių miltų
450 g Eve margarino
4 kiaušinių
200 g 30 proc. riebumo grietinės
žiupsnelio druskos
Įdarui reikia:
1 kg kiaulienos sprandinės
3 svogūnų
50 g Eve margarino
0,5 (pusė) pakelio Vegetos
maltų juodųjų pipirų
šlakelio šalto virinto vandens
Šį sykį darėm pagal instrukciją (buvo ir kitas, visai neblogas bandymas). Tik be Vegetos, nes kibinus ir vaikai valgo. Gavosi puikiai, įrodymas prieš akis:
Skanaus!
Panašūs įrašai:
Komentarai: 8
Skanumėlis ;)
Mano šeimynai mėsiniai desertai - mylimiausi :)
nerealiai skaniai ir mes gainsim :)
Būtinai pamėginkit :)
Super receptas :) Puikiai pavyko :) 3 šeimos ragavo, visi išgyrė :)
Smagu girdėt!
o kiek gaunasi kibinu vnt ? mazdaug ?
Maždaug 30-35 vienetai, jeigu iš pilnos normos.