Vakar „Samsung“ pristatė savo naują, įspūdingą televizorių asortimentą - „Neo Qled“, „Micro Led“ ir „Lifestyle TV for 2021“. Tai įvyko per pirmąjį virtualų „First Look“ renginį prieš CES 2021 2021-01-14-14. Nauja linija pabrėžia „Samsung“ atsidavimą tvarumui ir naujoviškus sprendimus, kurie padeda iš naujo apibrėžti televizijos vaidmenį vartotojų namuose, nepakenkiant aplinkai.

Ekologijos ritmu

Ateinančiais metais „Samsung“ taps ekologiška, derindama komercinės televizijos operacijas su aplinkos apsauga. Jo darnaus vystymosi programą sudaro:

Tvarus pakuotės dizainas

Remdamasi vertingais vartotojų atsiliepimais, „Samsung“ savo apdovanojimus pelniusį „žaliosios plėvelės“ dizainą išplečia visiems „Lifestyle 2021“ televizoriams ir daugumai „Neo QLED 2021“ linijos. Tai tvarus sprendimas. galima perdirbti iki 200 000 tonų dėžučių iš gofruoto kartono kasmet. Sumažinus aplinkai nekenksmingų pakuočių teksto ir grafikos vaizdus, ​​aliejinis rašalas buvo pašalintas iš tradicinio televizoriaus spalvoto spausdinimo ir taip padėjo sumažinti atliekų kiekį.

Sumažinkite savo anglies pėdsaką ir pagerinkite energijos vartojimo efektyvumą

„Samsung“ stengsis sumažinti bendrą televizijos produkcijos išmetamo anglies dioksido kiekį. Bendrovė taip pat sieks mažinti vartotojų energijos suvartojimą ir naudoti daugiau perdirbtų medžiagų visoje savo televizijos linijoje.

Nuotolinis valdymas su saulės elementais

2021 m. „Samsung“ televizoriai bus pristatyti su saulės energija valdomu nuotolinio valdymo pultu, kurį galima įkrauti per vidinę, išorinę arba USB lemputę - tai vienintelė šio prekės ženklo naujovė. Tai padės išvengti eikvok 99 milijonus AAA baterijų per 7 metus. Norėdami sukurti nuotolinio valdymo pultą, „Samsung“ pristatė novatorišką gamybos procesą, kuris perdirba plastiką iš perdirbamų butelių, įskaitant 24% perdirbtų medžiagų.

„Samsung“ televizoriai 2021 m

„Samsung“ akliesiems ir kurtiems žmonėms

Nuo ekologijos prieinamumo „Samsung“ siūlo įvairias serijos savybes „QLED“ ir „Neo QLED 2021“, skirta supaprastinti naudojimą žmonėms, turintiems klausos ir regos problemų. Žr. Spalvos leidžia jums atlikti specialius ekrano pritaikymus spalvotiems akliesiems, kad geriau suvoktų ekrane rodomas spalvas. Spalvų inversija apverčia meniu teksto ir fono spalvą, kad būtų lengviau juos skaityti. Funkcija Sužinokite nuotolinio valdymo pultą nuotolinio valdymo pulto paspaudimą sieja su atitinkamu garso pranešimo funkcijos paaiškinimu. Taip pat yra balso vadovas kanalo numerio ir pavadinimo skaitymas realiu laiku.

Kitos funkcijos, pvz Gestų kalbos priartinimas leiskite padidinti gestų kalbai skirtą plotą ir perkelti subtitrus taip, kad jie nesidubliuotų su jokia kita tekstine informacija. Iki 2022 m. „Samsung“ taip pat įsipareigojo dar labiau išplėsti šią funkciją balso vadovas ir teikia garso pagalbą silpnaregiams iki 28 kalbų. Ateityje bus ir kitų aklųjų funkcijų, įskaitant:

  • Automatiniai subtitrai - rodo automatinius subtitrus, sukurtus tiesiogiai iš televizorių.
  • Gestų kalbos atpažinimas - naudokite internetinę kamerą, kad valdytumėte televizorius su gestų kalba.
  • Gestų kalbos avataras - virtualus avataras, iliustruojantis visas televizoriaus funkcijas naudojant gestų kalbą.

„MicroLED“ - nauja vaizdo kokybė

Kas yra technologija „MicroLED“? Kiekvienam atskiram pikseliui jis naudoja spalvotų šviesos diodų (LED) grupes, kad sukurtų vaizdą. Ši technologija visiškai skiriasi nuo tradicinių apšviestų LCD plokščių, naudojamų daugumoje televizorių (įskaitant OLED).

LED grupės kurį laiką buvo naudojami didelio formato skaitmeniniuose ženkluose, tačiau tik neseniai technologija buvo tiek sumažinta, kad ją būtų galima naudoti svetainėje (o ne dideliame ekrane šalia stadiono). „MicroLED“ televizoriai yra 4K modeliai, kurių kiekviename yra daugiau nei 8 milijonai LED grupių. Jie taip pat palaiko kelių ekranų ekraną su funkcija „Multi View“.

Praėjusį mėnesį „Samsung“ jau paskelbė apie savo pirmąjį vartotojui skirtą „MicroLED“ televizorių milžiniško 110 colių ekrano pavidalu, tačiau tuo viskas nesibaigia. Bendrovė siūlo du naujus mažesnio dydžio „MicroLED“ televizorių modelius, taip pat naujas technologijas savo „QLED“ televizoriams. „MicroLED“ televizorius, prieš keletą metų pristatytas kaip modulinis verslo ekranas, turi savo brolių ir seserų - prie jo prisijungė 88 ir 99 colių modeliai, papildantys iki trijų ekranų dydžių vartotojams. Kita vertus, garsą teikia įmontuota sistema „Majestic“ garso sistemakuris generuoja 5.1 kanalų garsą be išorinio garsiakalbio - juk visi šie akinantys vaizdo efektai būtų neišsamūs be puikaus garso.

Ką visa tai reiškia kino teatrams? Bloga žinia, be abejonės … Tikrasis kinas pradeda judėti į salonus.

„Quantum Matrix“ ir „Neo Quantum samsung“

Neo Qledas - žingsnis į ateitį

„Samsung“ pristatė technologiją Neo QLED savo pavyzdiniuose modeliuose 8K (QN900A) ir 4K (QN90A). Dėl to prekės ženklas pradeda naudoti naują šviesos šaltinį „Quantum Mini“ LED. Jis matuoja 1/40 aukščio įprasto šviesos diodo aukščio ir, užuot naudojęs lęšį šviesai išsklaidyti, ir pakuotę šviesos diodui montuoti, geresniam vaizdo valdymui naudoja daugelio kitų šviesos diodų sluoksnį. Šviesų žaidimą valdo technika Kvantinė matrica ir galingas vaizdo procesorius „Neo Quantum“. Nors procesoriai ne tik keičia vaizdus ir juos optimizuoja, bet ir tvarko garsą. Objekto sekimo garsas (OTS) Pro naudoja skaičiavimo galią ir dirbtinį intelektą, kad garsai atitiktų objektų judesius ekrane. Po to atliekamas automatinis kalibravimas, kuris kompensuoja aplinkos poveikį: „Samsung“ jį pavadino „SpaceFit“ garsas - funkcija, analizuojanti garso judėjimą aplink kambarį ir atliekanti visus būtinus pakeitimus, kad būtų optimizuotas jo veikimas.

Televizoriai su „Neo QLED“ technologija taip pat priartina šviesumo skalę iki 12 bitų nuo 1024 atspalvių lygių iki 4096 lygių. Signalo apdorojimui valdyti naudojami naujieji „Samsung Neo Quantum“ procesoriai. Praėjusių metų gaminiuose įdiegtos mikroschemos galėjo pasikliauti vienu neuroninio tinklo modeliu; vietoj to naudoja „Neo QLED“ iki 16 neuroninių tinklų modelių, kurių kiekvienas sutelkia dėmesį į konkretų turinio tipą (pvz., sportas, tęstinės TV programos ir t. t.).

Naujieji „Samsung Neo QLED“ televizoriai taip pat gali pasigirti tokiomis funkcijomis kaip:

  • „Super Ultrawide GameView“kuris suteikia žaidėjams galimybę žaisti plačiu 21: 9 arba 32: 9 kraštinių santykiu.
  • Žaidimo barasleidžiantis žaidėjams greitai stebėti ir koreguoti kritinius žaidimo aspektus, nesvarbu, ar jis keičia formato koeficientą, ar tikrina įvesties vėlavimą, ar prijungia laisvų rankų įrangą.
  • „FreeSync Premium Pro“tai sumažina mikčiojimą, kad žaidėjai galėtų mėgautis sklandžia vaizdo kokybe žaisdami.
  • „Google Duo“kur vartotojai gali naudoti savo telefoną, norėdami inicijuoti aukštos kokybės, spartų vaizdo skambutį, prie kurio gali prisijungti iki 32 žmonių, neatsižvelgiant į naudojamą operacinę sistemą.
  • Kompiuteris televizoriuje „Samsung“ įrenginiuose tai leidžia vartotojams prijungti savo kompiuterį prie televizoriaus, leidžiant dirbti ir mokytis namuose televizoriaus ekrane su prijungta pele, klaviatūra ir kompiuteriu.
„Neo Qled“ „Samsung“ televizoriai

„Lifestyle TV“ - ekranas kaip meno kūrinys

„Samsung“ praturtino savo „Lifestyle“ televizorių seriją nuo 2021 m. Nauja išvaizda. Rėmas bando ekranus paversti tikrais meno kūriniais ir dabar siūlo plonesnę formą, maždaug pusę ankstesnio modelio. Naujos pridedamų rėmelių parinktys yra penki spalvų variantai ir du skirtingi pritaikomi stiliai, modernus ir nuožulnus, kad atitiktų bet kurio kambario estetiką. Be to, dėl „Art Store“ prenumeratos vartotojai galės mėgautis daugiau nei 1 400 pasirinktų prekių. Tinkinimo parinkčių yra beveik begalė ir jos taikomos Rėmas , Terasa, Serifas, „Sero“ ir premjera.

Šaltinis: „Samsung“ pranešimas spaudai

Please rate this

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *