Idėja pietums: cukinijų blynai

Sveiki! Jei lankotės čia pirmą kartą, galbūt norite užsiprenumeruoti tinklaraščio RSS srautą ar naujienas elektroniniu paštu? Smagaus pasiskaitymo!

Photobucket

Ruduo įvairiausių daržovių metas. Ypač gausu cukinijų - lygių, lyg lakuota odele. Mėgstu jų dėti visur - į troškinius, įtarkuoti į blynus. Čia truputį kitoks cukinijų blynų receptas:

  • 2 stiklinės sutarkuotų cukinijų (apie 2 vidutinio dydžio cukinijas)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 didelis kiaušinis
  • 1/2 stiklinės miltų
  • 1/4 stiklinės parmezano sūrio
  • 1/4 stiklinės poro (neturėjau, tai smulkiai supjausčiau mažiuką svogūną)
  • 1/2 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
  • 1-2 šaukštai alyvų aliejaus

Burokine tarka sutarkuotas cukinijas nusunkti. Dubenyje sumaišyti visus recepto produktus, išskyrus alyvuogių aliejų. Tada įkaitiname alyvuogių aliejų ir formuojame blynus. Apkepiname abi puses. Iškeptus blynus dedame ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės, kad sugertų aliejaus perteklių.

Valgoma su grietine.

Šaltinis: kidscooking.about.com

Mergaitės įvertino puikiai, sakė dar kepti teks ne sykį.

Skanaus!

Panašūs įrašai:

  1. Idėja vasaros pietums: makaronai su krevetėmis
  2. Idėja namams: naminis muilas
  3. Idėja pietums: Pyragas su vištiena
  4. Lietiniai su daržovėmis ir varške
  5. Idėja pietums: tefteliai
Įrašas paskelbtas dienoraštis, dienos vaizdas, receptai. Pasižymėkite nuolatinę nuorodą. Skelbkite komentarą arba palikite publikavimo pranešimą: Publikavimo pranešimo URL.

Facebook komentarai:

Komentuokite

Jūsų el. pašto adresas nebus skelbiamas ar perduotas trečiosioms šalims. Privalomi laukai pažymėti *

*
*

Komentaruose leidžiama naudoti šias HTML žymas: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting